عامل بیماری پروانه ای چیست - An Overview
عامل بیماری پروانه ای چیست - An Overview
Blog Article
چنانچه در اتفاقات ذکرشده مشاهده کردیم، یک حرکت کوچک، توانست میلیونها مرگ و قربانی برجای بگذارد. بنابراین لازم است به این تئوری در تمام زمینهها توجه کنیم تا با اصلاح افکار و تصمیمات خود، گامی در جهت اصلاح جهان برداریم.
تند تند ناخن های خود را مرتب کنید. استفاده از دستکش در هنگام خواب برای کمک به جلوگیری از خراش و عفونت می تواند مفید باشد.
چسبندگی انگشتان و تغییر در مفاصل: انواع شدید بیماری پروانهای باعث چسبندگی انگشتان دست یا پا و انحراف و خمیدگی غیر طبیعی مفاصل میشوند و میتواند عملکرد انگشتان، زانوها و آرنج را تحت تاثیر قرار دهد.
در این مقاله با تئوری اثر پروانهای و اهمیت آن آشنا شدیم. یکی از مهمترین نکات در رابطه با این تئوری، نقش مهم حوادث و تصمیمات کوچک در سرنوشت ما و جهان است. حال که با اهمیت جزئیات و حوادث کوچک آشنا شدیم، لازم است بیش از گذشته به جزئیترین کارهای خود فکر کنیم تا تصمیماتی منطقی و عاقلانه بگیریم.
مهمترین روشهای تشخیص افتراقی بیماری پروانه ای شامل موارد زیر است:
اگر تاول ها در دهان و یا گلو برای کودک شما مشکل است، چند پیشنهاد در این مورد وجود دارد:
صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۰۲ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۱/۲۶ ۰ نظر آنچه در این مقاله میخوانید بیماری پروانه ای که به عنوان اپیدرمولیز بولوزا نیز شناخته میشود، یک بیماری ژنتیکی نادر است و با پوست شکننده که مستعد تاول زدن و پارگی است مشخص میشود.
پزشک ممکن است با معاینه تظاهرات پوست آسیب دیده به بیماری پروانهای شک کند و یکسری از آزمایشها را جهت تایید تشخیص خود انجام دهد، از جمله:
اگر دچار این مشکلات شدید، حتماً باید به پزشک مراجعه نمایید:
برای مثال، کاوری را بر روی صندلی های خودرو قرار دهید و وان حمام را با یک حوله ضخیم بپوشانید.
همچنین در صورتی که کودک شما گریه میکند بیماری پروانه ای ای بی سعی کنید عوامل دیگر را چک کنید تا مطمئن شوید گریه کودک از چیز دیگری نباشد. گاهی یک گوش درد، گرم بودن محیط یا زخم شدن پلک نوزاد در اثر چنگ زدن خودش می تواند دلیل گریه نوزاد باشد.
محیط خانه را خنک نگه دارید: دستگاه تنظیم کننده دمای خانه را به گونهای تنظیم کنید که دمای خانه ثابت و خنک باقی بماند.
پوست تاول زده در مقابل عفونت باکتریایی به شدت آسیب پذیر میباشد.
آزمایش ژنتیک: تستهای ژنتیکی گاهی برای تأیید تشخیص استفاده میشود، زیرا اکثر اشکال بیماری پروانهای به صورت ارثی منتقل میشوند و نمونهی خون فرد گرفته شده و جهت تحلیل و بررسی به آزمایشگاه فرستاده میشود.